Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orta Mahallede bulunan Doğan Taksi Durağını  ziyaret ederek, taksicilerle birlikte çay içip gündeme dair sohbet etti.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  Doğan Taksi Durağına konuk oldu. Taksicilerin çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Akın, taksici esnafının taleplerini dinledi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın devam eden belediye çalışmaları hakkında da taksici esnafına bilgiler verdi. Misafirperverlikleri için Doğan Taksi Durağı şoför esnafına teşekkür eden Başkan Cemal Akın, tüm esnaflara ve şoför esnafına kazasız belasız, hayırlı, bol kazançlı işler temennisinde bulundu.