Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Mahalli İdare Birliği Meclis Toplantısına katıldı.

Bartın Valiliği 12 Divan Toplantı Salonunda Bartın valisi Sinan Güner Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı gündemin birinci maddesi olan Birlik Encümen seçimi ile devam etti.  Alınan karar neticesinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın birlik başkan vekili seçildi. Toplantının diğer maddelerinde ise Plan ve Bütçe Komisyon seçimi, 2019 yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi, 2019 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ve Bartın Valiliği Mahalli İdareler Birliği Başkanlığı Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin görüşülmesi ile devam etti. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.