Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Çatmaca Sokak’ta kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Kemerköprü Mahallesi Çatmaca Sokak’ta bulunan meskenlerin alt yapı ihtiyacını karşılamak için kanalizasyon hattı çalışmasına başlandı.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında mahallelerde gerçekleştirilen tüm çalışmaları uzun ömürlü ve tüm talepleri karşılayacak şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Akın açıklamasında, “Belediye olarak mahallelerimizde uzun ömürlü ve tüm talepleri karşılayacak şekilde çalışarak hizmet vermeye devam ediyoruz.  Bu kapsamda ekipleri Kemerköprü Mahallesi Çatmaca Sokak’ta mevcut meskenlerin kanalizasyon alt yapı gereksinimlerini karşılamak için bir çalışma başlandı. Bu noktadaki işimiz bittiğinde hızla diğer mahallelerimizdeki yeni alt yapı taleplerini de karşılamaya devam edeceğiz” dedi.