Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahallesi Zümrüt Apartmanı Yönetim Kurulu Üyeleri ve apartman sakinlerini ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Karaköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Yeni dönem projeleriyle ilgili de bilgi veren Akın, Zümrüt Apartmanı Yönetim Kurulu Üyeleri ve apartman sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli onları ziyaret ediyorum. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da belediyemize gelip bizleri ziyaret ediyorlar. Son olarak da Zümrüt Apartmanı Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ettiler. Belediye çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.