Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bartın İl Müftüsü Abdülcelil Çakar’ı beraberindeki heyeti ağırladı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bartın İl Müftüsü Abdülcelil Çakar’ı beraberinde Müftü Yardımcıları Hulusi Güner ve Hatice Yazıcıol, Arap Cami Din Görevlisi Nihat Sevingün, Din Hizmetleri Uzmanı Havva Çevikbaş ile birlikte makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek, nazik ziyaretleri için Müftü Çakar’a teşekkürlerini iletti. Müftü Çakar ise Başkan Akın’a misafirperverliği için teşekkür etti.  Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Camilerimiz, içinde huzur ve huşu ile gönül birliğiyle, omuz omuza, diz dize, genç- ihtiyar, amir- memur farkı gözetilmeden yüce Allah’a yöneldiğimiz kudsî mâbedlerimizdir. Camilerimizde bizlere önderlik eden din görevlileri, dinin anlaşılması ve yaşanmasını sağlayıp, toplumda huzurun, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstleniyorlar. Camilerimizin ve din görevlilerimizin değerini ve önemini anlatmak için kutlanan bu haftanın önemi çok büyük. Bu önemli hafta münasebetiyle ziyaretime gelen İl Müftümüz Sayın Abdülcelil Çakar’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Tüm din görevlilerimizin ve halkımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.