Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Burak Can Bilal için düzenlenen mezuniyet kutlamasına katılarak, Burak Can’ın sevincine ortak oldu.

Bartın Belediyesince geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan Vefa Park’ta düzenlenen mezuniyet kutlamasına, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte katılan Başkan Cemal Akın, Burak Can’ı mezuniyetinden dolayı tebrik etti. Belediye Başkanı Akın, “Burak Can, gerek sosyal medyada gerekse de zaman zaman belediyemizi yaptığı ziyaretleriyle çalışmalarımızı yakından takip eden bir kardeşimiz. Daveti üzerine, yardımcım Ahmet Kömeç ile birlikte, kardeşimizin üzerinde büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimiz ve ailesinin katılımıyla Burak Can’a diplomasını takdim ederek, Köksal Toptan Lisesi’nden mezuniyetini kutladık. Pandemi sürecinden kaynaklı okullarımız tarafından tertip edilen mezuniyet törenleri maalesef gerçekleştirilemedi. Burak Can Bilal’in nezdinde mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Gösterdikleri büyük fedârlık, sabır ve emeklerinden dolayı da tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mezuniyet sevincini bizimle paylaşan Burak Can kardeşimize de ailesi ile birlikte sağlıklı ve başarılı bir yaşam sürmesini temenni ediyorum” dedi.