Bartın Belediyesi bir muhtarlık bürosu daha yapmak üzere çalışma başlattı.   Orta Mahalle Muhtarlığı’na tahsis edilecek olan büro  Hendekyanı Caddesi üzerinde yer alacak.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında, “Mahallelerimizde sıkıntılardan ve ihtiyaçlardan ilk olarak muhtarlarımız haberdar olur çünkü onlar hem mahalle sakini hem de idarecidir. Biz her zaman muhtarlarımızla irtibat ve istişare halinde çalışarak mahallelerimizin gereksinimlerini ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri en etkili ve hızlı şekilde veriyoruz. Bu anlamda belediyemize rehber olan Muhtarlık hizmetlerinin de kesintisiz şekilde sürmesi bizim için çok önemlidir. Bunun için muhtarlık hizmetlerini huzurla verebileceği bir bürosu bulunmayan muhtarlarımıza büro tahsis ediyoruz. Diğer Mahallelerimizde muhtarlarımıza birer büro tahsis etmiştik. Şimdide Orta Mahallemize, Hendekyanı Caddesi üzerindeki bir alanda da bir büro oluşturarak Orta Mahalle Muhtarımıza tahsis etmeyi planlıyoruz. Şimdiden memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum“ dedi.