Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner’i ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın ziyaretinde Bartın Belediyesi tarafından 75.Yıl Parkı içerisine yapılan Muhtarlık bürosunu inceledi. Karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşan Akın, mahalle sakinlerinin hal ve hatırlarını sordu. Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner ile de bir süre Başkan Cemal Akın mahallede yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “ Bartın Belediyesi olarak muhtarımızın daha iyi hizmet sunabilmesi için gelen talepler doğrultusunda muhtarlık büroları inşa ediyoruz. Tuna Mahallesi Muhtarımız Nihan Taner’den gelen talep üzerine bir muhtarlık ofiside 75.Yıl Parkı içerisine inşaa ettik. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.