Araç Dezenfeksiyon İstasyonunda M ve H plakalı araçların, ticari taksiler, kamu kurumlarının araçları, muhtarlar, sağlık çalışanları, emniyet ve askeri personelinin araçlarını dezenfekte eden Bartın Belediyesi,  PTT ve TELEKOM çalışanlarınında sivil araçlarını da dezenfekte etmeye başladı.

Konu hakkına bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” COVİD-19 virüs salgını tedbirlerimizi her geçen gün artırıyoruz. Şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirmiş olduğumuz dezenkte çalışmalarımızın yanı sıra belediyemizin arka sokağında kurmuş olduğumuz Araç Dezenfeksiyon İstasyonunda M ve H plakalı araçların, ticari taksiler, kamu kurumlarının araçları, muhtarlar, sağlık çalışanları, emniyet ve askeri personelinin sivil araçlarının dezenfektesini sağlıyorduk.  Almış olduğumuz karar doğrultusunda bu süreçte halkımıza hizmet sunan, PTT ve TELEKOM personellerinin de sivil araçlarını dezenfekte etme kararı aldık. Hizmetimizden yararlanmak isteyen PTT ve TELEKOM personellerinin kurum kimlik kartları ile istasyonumuza geldiklerinde araçlarının dezenfektesi yapılacaktır.” dedi.