Bartın Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Yavuz Çiçek ve Fen Bilimleri Öğretmeni Muhammed Ali Savaş Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü.  Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada her fırsatta eğitimi desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Akın konuşmasında “Bartın Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitim hayatlarını daha iyi şartlar altında sürdürmelerini arzu ediyor, bunu içinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Belediye olarak bizi ilgilendiren her konuda gençlerimizin yanında oluyoruz. Gençlerimizin eğitim öğretim hayatlarını huzur içinde sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.