Bartın Belediyesi, sosyal belediyecilik ve üretken belediyecilik anlayışı ile projelerini hayat geçirmeye devam ediyor.

Bartın belediyesi, şehir merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alan ve parklarda ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi) hizmetinin ikincisini Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağında hizmete geçirdi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, Bartın halkını park ve meydanlarda ücretsiz internete kavuşturmayı hedefleyen projenin ilk aşamasını Gazhane Kültür Parkı’nda gerçekleştirdiklerini, ikinci ayağının ise Özel Halk Otobüsleri Durağı olduğunu söyledi. Akın, “Geçtiğimiz aylarda Gazhane Kültür Parkı’nda vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz ücretsiz WiFi hizmetinin bir yenisini de Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağına kurarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden sınırsız sayıda kullanıcı bağlanarak 250 metre alanda faydalanabiliyor” dedi.