Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Şiremirçavuş Mahallesi Değirmenderesi sokakta çocuk parkı yapımı için çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışma ile ilgili açıklamasında Vatandaşlardan gelen talepler üzerine uygun alanlara çocuk oyun gurupları, kondisyon aletleri ve oturma gurupları yerleştirdiklerini bu şekilde çocukların ve ailelerinin oyun ve dinlenme alanı ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.Akın açıklamasında “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Şiremirçavuş Mahallesi Değirmenderesi sokakta talep edilen çocuk oyun guruplarını yerleştirmek üzere çalışmalara başladı. En kısa zamanda Şiremirçavuş Mahallesi Değirmenderesi sokakta da yeni bir park alanı oluşturmuş olacağız” dedi.