Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye İş Sendikası Bartın İl Temsilciliği yönetimini ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye İş Sendikası Bartın İl Temsilcisi Sedat Karbuz, Sendika İl Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek ve Sendika İl Disiplin Kurulu Üyesi Derya Düzoğlu’nu makamında ağırladı. Başkan Akın, misafirleri ile Sendika ve Belediye çalışmaları hakkında sohbet etti. Sendika İl Temsilcisi Sedat Karbuz, düzenlenen ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediye-İş sendikası Zonguldak Şube Yönetim Kurulu Bartın Temsilciliği olarak sizlere teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Sendika üyesi işçi arkadaşlarımızın özlük haklarının gününde ödenmesi, yılbaşı öncesi ikramiyelerinin zamanında ödenmesi konusundaki hassasiyetine teşekkür ederiz. Her zaman çalışanların emeğin yanında olan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi. Başkan Akın ise, “Özveri ile çalışan işçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bizler emekçi dostlarıyız. Ziyaretiniz ve hoş sohbetiniz için teşekkür ederim” dedi.