Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tuna Mahallesi 212. Sokak, 227. Sokak ve Karaağaçlık Sokakta sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ana arterlerin yanı sıra ara sokaklar ve bağlantı yollarında da yoğun asfalt çalışması yürütüyor. Ekipler, son olarak Tuna Mahallesi 212. Sokak, 227. Sokak ve Karaağaçlık Sokakta ve buradaki bağlantı yollarında sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana kent merkezimizde yoğun şekilde çalışma yürütüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ana arterlerin yanı sıra ara sokaklar ve bağlantı yollarında çalışma yapılıyor.  Son olarak Tuna Mahallemizde çalışma gerçekleştirdik. 212. Sokak, 227. Sokak ve Karaağaçlık Sokakta sıcak asfalt çalışması yaptık. Bu çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyor, kolaylık diliyorum” dedi.