Bartın Belediyesi tarafından Bartın Küçük Sanayi Sitesi içerisinde başlatılan sathi asfalt ile yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın belediye hizmetlerini kentte ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya süratle ulaştırdıklarını bu kapsamda sanayi sitesi içerisinde bulunan hasarlı yolları sathi asfalt ile düzenleyerek sorunsuz hale getirdiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Geçtiğimiz günlerde başladığımız sanayi sitesi içerisindeki hasarlı yolları sathi asfalt ile düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Burada vatandaşlarımızın yaya olarak veya araçla site içerisinde sorunsuz ve sarsıntısız şekilde ilerlemesi için başlattığımız çalışmalarımızı, yollar daha uzun ömürlü olsun diye havaların ısınmasıyla birlikte yapma fırsatı elde ettiğimiz sathi asfalt ile gerçekleştiriyoruz” dedi.