Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başol ve Erdoğan Ailelerinin evlatları Emir ve Beren’in nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği nikâh törenlerine de katılarak genç çiftlerin ve ailelerin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor. Akın son olarak, Başol ve Erdoğan Ailelerinin evlatları Emir ve Beren’in nikâh törenine katılarak çiftin nikâh akdini bizzat kendisi gerçekleştirdi. Başkan Akın, Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen nikâhta yaptığı konuşmada, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek nikâhın çift için ve aileleri için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, nikâhını kıydığı her çifte olduğu gibi bu çifte de nikâh anısı olarak tek taş yüzük simgeli şilt hediye etti.