Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Tarım Orman Müdürü olarak atanan Yasin Önder ve Müdür Yardımcısı olarak atanan Abdurrahman Türkmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanım Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç eşlik etti.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın” Görevinizin hem size hem de memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kurumlar arası birlikteliğin çok önemli olduğuna inanıyor Bartın Belediyesi olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Başkan Cemal Akın, Bartın İl Tarım Orman Müdürü Yasin Önder ve Müdür Yardımcısı Abdurrahman Türkmen’e çeşitli hediyeler takdim etti.