Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Gümrük Müdürü olarak atanan Servet Balgıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette kurumlar arası iş birliğinin önemi konuşuldu.
            Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda imkânlarımız da elverdiği sürece her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi.

Bartın Gümrük Müdürü Servet Balgıç ise ziyaretlerinden dolayı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti.

Akın ziyaretin ardından Bartın Gümrük Müdürü çalışanları ile selamlaşıp sohbet etti.