Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ede Kafe Bistro’yu ziyaret ederek işletme sahipleri Halil İbrahim Değirmenci, İlyas Savcı ve Aydın Yüksel’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu eşlik etti. Ziyaretinde işletmenin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı  açıklamada kentteki tüm işletmelere belediyeyi ilgilendiren konulardaki ihtiyaçları doğrultusunda gerekli desteği verdiklerini söyledi.

Akın “Yeni açılan iş yerlerine ve diğer tüm işletmelerimize belediyeyi ilgilendiren konulardaki ihtiyaçları doğrultusunda gerekli desteği veriyoruz. Ticaret hayatına başlayan Ede Kafe Bistro içinde talepleri ve ihtiyaçları noktasında gerekeni yapmaya hazırız. Hayırlı uğurlu olsun“ dedi.