Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk’u ziyaret etti.

Ziyaret Altunçubuk’un Muhtarlık Bürosunda gerçekleşti. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeninden Okulak Mahallesi Muhtarı seçilen Turgut Altınçubuk’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarına başarı ve kolaylıklar. Ziyaretin devamında Okulak Mahallesi’nde yapılacak olan Bartın Belediyesi çalımları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk ile geçmiş olduğumuz iki dönemde çalışma imkanı buldum. Değerli muhtarımız ile birlik berberlik için güzel çalışmalara imza attık. Yeni dönemde de muhtarımızla istişare şekilde çalışarak Okulak Mahallesi’ne hizmet vermeye devam edeceğiz. Kendisi tebrik ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.