Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir’i makamında ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Akın, Muhtar Özdemir ile belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür eden Muhtar Özdemir, mahalle halkının selamlarını iletti.  Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Esentepe Mahallesi Muhtarımız Sayın Şenol Özdemir ile birlikte belediyemizce Esentepe Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Talep ve önerilerini dinledim. Sayın Muhtarımıza nazik ziyareti ve kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.