Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü Başkanı Derviş Bahar ve Teknik Sorumlu Aydın Taşpınar, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sürdü. Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp spor yapmalarına olanak sağlamak adına Bartın Belediyesi olarak bir çok çalışma yürütüyoruz. Gerek spor kulüpleri ve kurslar açarak gerekse de spor alanları oluşturarak gençlerimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Belediye çalışmalarımızın yanı sıra spor kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Göreve başladığımız tarihten itibaren olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen her konuda kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü Başkanı Derviş Bahar ve Teknik Sorumlu Aydın Taşpınar, Başkan Cemal Akın’a adının yazılı olduğu 74 numaralı forma hediye etti.