Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı sokaklarda devam eden sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarını inceledi.

Çalışma yapılan bölgeleri gezen Başkan Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Kömeç ve görevli personelden bilgiler aldı. İnceleme esnasında karşılaştığı mahalle sakinleri ile sohbet eden Akın hem yapılan çalışmaları anlattı hem de talep ve önerileri dinledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Yol düzenleme çalışmalarımıza Cumhuriyet Mahallesi’nde sürdürüyoruz.  Çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören bu bölgede ki araç yolunda ekiplerimiz zemin çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt ile düzenlemeye başladılar. 5 bin metrekarelik alanda yapacağımız çalışma ile halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sunmuş olacağız. Görevli personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.