Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan yılsonu sergisini ziyaret etti.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde ki sergi alanını ziyaret eden Başkan Cemal Akın stantları gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Yapılan el emeği göz nuru çalışmaları çok beğendiğini söyleyen Başkan Cemal Akın kursiyerleri tebrik etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “ İl dışında olduğum için Bartın Merkez Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yıl Sonu Halk Eğitim Etkinlikleri açılış törenine katılamamıştım. Bugün Sergi alanını ziyaret ederek yapılan eserleri görme imkânı buldum. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm eğitmen ve öğrencileri kutluyorum” dedi.