Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  yeni dönem projeleri arasında yer alan ve yapım çalışmalarında sona gelinen Tarihi Yalı İskelesi ve Emekliler Evi’nde incelemelerde bulundu.

Her iki proje alanını gezen Başkan Cemal Akın,  görevli personelden gelinen nokta hakkında bilgi aldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Yeni dönem için vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.  2020 yılının ilk günlerinde yeni dönem projelerimizden olan Hürriyet Yaşam Merkezi ve Muhtarlık Bürosunu halkımızın istifadesine sunmuştuk.  Tüm dünya gibi ülkemizde de görünen Korona Virüs vakası sebebiyle çalışmalarımıza ara vermek zorunda kalmıştık. Halkımızın süreçten etkilenmemesi için tüm ekiplerimizi seferber edip ilgili çalışmaları yürüttük.  Şimdi ise bir yandan virüsle mücadelemize devam ederken bir yandan da yeni dönem projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.  Bir süre önce yapım çalışmalarını başlattığımız Tarihi Yalı İskelesi ve Emekliler Evi’nde artık sona gelmiş durumdayız.  Yalı İskelesi projemizde engelli rampası oluşturma ve bitki dikimi çalışmalarımız devam ediyor. Emekliler Evi Projemizde ise binanın dış cephe kaplama çalışması sona erdi. Kış Bahçesi çalışmalarımızı da tamamlamak üzereyiz. Çevre düzenlemesi için ekiplerimiz tesviye çalışmaları yapıyorlar. En kısa zamanda bu iki projeyi şehrimize kazandırmak istiyoruz. Ayrıca bir başka yeni dönem projelerimizden olan gasilhane temel atma aşamasına geldi. Haftaya inşallah temelini atacağız. Bir diğer projemiz olan Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitler Müzesinin yer teslimini yaptık. Bu projelerimizi de yıl içerisinde tamamlamak istiyoruz” dedi.