Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Bartın Belediyesi ekipleri tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek personelden bilgiler aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, bahar sezonuna hazırlık yapılan piknik alanlarında ve mezarlıklarda, ve mahallelerde devam eden bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını inceledi. Yaz sezonunda vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde istifade edebilmeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mezarlıklarımızda çim biçme ve temizlik çalışmalarımızda oldukça mesafe kat ettik. Piknik alanlarımızda da vatandaşlarımızdan gelen talepleri ve ihtiyaç duyulan çalışmaları yaparak sezona hazır hale getireceğiz. Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan yol ve kaldırımlarda da bakım onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevli personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.