Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç,  SBY İlaçlama  ve Osmanlı Mutfağı isimli işletmelerin açılış törenlerine katıldılar.

İlk olarak Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi’nde ticaret hayatına başlayan SBY İlaçlama’nın açılış törenine katılan Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç, işletme sahibi Mehmet Yılmaz’ı tebrik ederek üzerinde Bereket Duası’nın yer aldığı tablo hediye ettiler.

Daha sonra Hürriyet Caddesi Kapalı Pazaryerinde ticaret hayatına başlayan Erdoğan Çam’a ait Osmanlı Mutfağının açılış törenine katılan Necmi Balık ve Ahmet Kömeç işletme sahibi Erdoğan Çam’ın mutluluğuna ortak oldular. Açılış kurdelesini işletme sahibi Erdoğan Çam’a ile birlikte kesen Necmi Balık ve Ahmet Kömeç işletmenin bol kazanç getirmesi temennisinde bulundular.