Bartın Belediyesi tarafından Tersane Caddesi’nde bulunan tarihi iskelede restorasyon çalışması devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kırtepe Mahallesi Tersane Caddesi’nde bulunan tarihi iskelede devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Proje aşaması tamamlanan 2 bin 700 metrekarelik alanda tarihi dokuyu gün yüzüne çıkarmak için çalışmalarımızı başlattık. İskelemizi eski haline getirilerek dönemin yaşam alanına uygun şekilde canlandıracağız. 2700 metrekare alanın tamamını aktif hale getireceğiz. Oturma alanları, Yalı Sevgi Parkı ile Gazhane Parkı’nı birleştiren yürüyüş alanı, 400 kişilik amfi, gıda satış stantları ve tur teknesinin yer alacağı İskelemizi Yalı’da bulunan belediyemize ait Taş Ev’in bahçesi ile birleştirilerek tamamlayacağız. Çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.