Bartın Üniversitesi Dil Eğitim Merkezi Sorumlusu Dr. Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Başaran, Eğitim Merkezi Türkçe Öğretmeni Hamide Madan, Merkezde Türkçe Eğitimi ve Türk Kültürü eğitimi alan Somali, Afkanistan, Suriye ve Mısırlı öğrenciler Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makamında gerçekleşen ziyarette MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Türk Eğitim Sen Bartın İl Başkanı Sezai Hangişi ve Yardımcısı Mehmet Bekçi’de yer aldı.  Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada “ İlimizin çeşitli illerden gelen öğrenci kardeşlerimizin yurt dışında gelen öğrencilerimizde bizler için çok kıymetli.  Diğer öğrencilerimiz gibi sizlerde bize aileleriniz birer emanetisiniz. Eğitim öğretim hayatınızı huzur içinde sürmenizi arzu ediyor, bunun içinde belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Sizlerin de istekleri önerileri bizler için çok önemli.  Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.