Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Kırtepe Mahallesi 165. Sokak’ta ticaret hayatına başlayan Tuğçe Taşdemir’e ait Lokmacho Creamry adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Okunan duaların ardından açılış kurdelesini kesen Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan Tuğçe Taşdemir’e işyerinin hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundu. Başkan Vekili Semih Kaptan törenin ardından davetliler ile bir süre sohbet etti. Kaptan, açılışını gerçekleştirdiği Lokmacho Creamry sahibi Tuğçe Taşdemir’e Bereket Duası hediye etti. Açılış töreninde Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç’te eşlik etti.