Bartın Belediye Başkanı Orduyeri Camii’nde kıldığı Cuma Namazının ardından Orduyeri Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

Esnaflarla ve karşılaştığı mahalle sakinleri ile selamlaşan Başkan Cemal Akın vatandaşların bayramlarını kutladı. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Cemal Akın, Bartın Belediyesi projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam eşlik etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Göreve geldiğimiz 2009 yılında itibaren her zaman halkımızla beraber olduk. Projelerimizi, çalışmalarımızı halkımızın istekleri doğrultusunda gerçekleştirdik.  Aynı anlayış içinde de çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri güzler yüz ve hoş sohbetleri ile ağırlayan Orduyeri Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.