Türk Tarım Orman Sen Bartın İl Başkanı Muhammet Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Ata ve Adem Bögürcü, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, gerçekleşen ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Başkan Akın “Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Ormanlarımız ve tarım alanlarımız, ülkemizin değerli hazineleridir. Bu değerlerimizin korunması, yaşatılması ve bu konuda halkımıza en iyi şekilde hizmet sunulabilmesi için bu alanda faaliyet gösteren personellerin haklarının korunması da çok önemlidir. Bu bağlamda sendika çalışmaları büyük önem arz etmektedir. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi.