Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Bartın Tapu Müdürlüğü görevine atanan İdris Çiçek’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, İl Müdürü olarak atanan Çiçek’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Misafirperverliği için Çiçek’e teşekkür eden Akın, görevinde başarılar temenni etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bartın Tapu Müdürlüğü görevine atanan Sayın İdris Çiçek’i ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını diledik. Sayın Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.