Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Sosyal Gençlik Derneği’nin tertip ettiği tanışma programına katıldı.

Programa Bartın Belediyesi AR-GE Başkanı Aykut Oktay Ulu ile birlikte katılan Başkan Cemal Akın, Dernek Başkanı İzzet Gürpüz ve üyeleri ile sohbet ederek yapmış oldukları projeler hakkında bilgiler aldı. Programda konuşma yapan Akın,”  Geçmiş olduğumuz yıllarda Bartın Sosyal Gençlik Derneği ile güzel çalışmalara imza attık. Dernek Başkanı İzzet Gürpüz ve tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Bunda sonrada hayata geçireceğiniz projelerde Bartın Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye gayret edeceğiz. Eğitim öğretim hayatınızda ve dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.