Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Zekai Özdemir’i ve şoför esnafını ziyaret ederek, talep ve önerileri dinledi. Başkan Akın’a bu ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Zabıta Müdürü Mustafa Tokay eşlik etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, şoförlere belediye çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini sordu. Kendisine iletilen talepleri tek tek not alan Akın, ilgili daire amirlerine gerekli talimatı verdi. Öneri ve talepleri için şoförlere teşekkür eden Akın, gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra yeni dönem projeleriyle ilgili de bilgiler verdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Sayın Zekai Özdemir’i ve şoför esnafı dostlarımızı ziyaret ederek, şoför esnafı dostlarımızla gündeme dair konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, talep ve önerilerini dinledik. Tüm esnafımıza ve şoför esnafına kazasız belasız, hayırlı, bol kazançlı işler diliyorum” dedi.