Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kozcağızlı Şehidimiz Uğur Akyer’in babası İbrahim Akyer’i ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve geçmiş dönem Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman eşlik etti. Şehit Uğur Akyer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, şehit babası İbrahim Akyer ile sohbet edip bir isteğinin olup olmadığını sordu. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akyer, Başkan Cemal Akın teşekkür ederek çalışmalarına başarılar diledi. Bu vatanın bekası için canını veren tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Başkan Cemal Akın ise misafirperverliği için İbrahim Akyer’e teşekkür etti.

Esnaflara Bol Kazanç Temennisinde Bulundu

Ziyaretin ardından Kozcağız Beldesi’nde ki esnafları gezen Başkan Cemal Akın, esnaflar ile sohbet edip bol kazanç temennisinde bulundu.