Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sabah Gazetesi Muhabiri Ali Faik Atay’a belediye çalışmalarını anlattı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Sabah Gazetesi Muhabiri Ali Faik Atay’a Bartın Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve gelecek yatırımlarla ilgili röportaj gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Gazeteci Ali Faik Atay Bey ile Bartın Belediyesi çalışmalarımızı konuştuk. Belediye olarak tarihimize duyduğumuz saygıyı ve yaşatmak için yaptığımız yatırımları anlattık. Yaptığımız yatırımların yanında, kentimizin tanıtımının da çok önemli olduğunu, yerli ve yabancı turistlerimizi ağırlamak için yaptığımız çalışmaları röportaj esnasında belirttim. Şehrimizi büyütmek ve güzelleştirmek için çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz” dedi.