Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ortaköy Cafe’de düzenlemiş olduğu halk toplantısında projelerini anlattı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Akın, göreve başladığı tarihten bu güne kadar hayata geçen belediye çalışmaları ile 2019-2024 dönemini kapsayan projelerini anlattı. Toplantıda katılımcıların önerilerini de dinleyen Başkan Cemal Akın,  Bartın halkı ile birlik ve beraberlik içinde ilimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam etmek istediklerini söyledi.

Akın konuşmasında “ 10 yıllık görev süremizce ekiplerimizle birlikte her zaman halkımızın emrine amade olduk. Halkımızla yapmış olduğumuz istişareler doğrultusunda çalışmalarımıza yön verdik. Her zaman halkımızın bize göstermiş olduğu güvene layık olmaya gayret ettik. Allah nasip ederse 2019-2024 döneminde de hazırlamış olduğumuz 50+1 projelerle Bartın’ımıza hizmet vermeye devam etmek istiyoruz. Şehrimizde daha önceden bir örneği bile bulunmayan ve belediyemizce yapılarak, il olarak 2015 yılında vatandaşlarımızın istifadesine sunduğumuz Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı ve Şiremirçavuş Yaşam Merkezlerinin, komşuluk ilişkilerini güçlendirmeye, birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının yoğunlaşmasına katkı sağladığını düşünmekteyim. 50+1 projelerimizin içerisinde yer alan Hürriyet Mahallesi ve Gölbucağı Mahallesi Yaşam Merkezlerini de inşa ederek, halkımızın istifadesine sunmak istiyoruz. Ayrıca Gökyüzünden Geziyoruz isimli projemizle Bartın’da bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz.  Bu projemizi Toki Mevkii’nde hayata geçireceğimiz KöyPark Projemiz ile Gazhane Kültür Parkı’nın bulunduğu alan arasında hayata geçireceğiz. Proje alanımızı dronlar vasıtasıyla inceleme imkânı bulduk. Irmağımızın kıvrımlarıyla birlikte çok güzel göründüğü bu alanı mutlaka ilimiz turizmine kazandırmalıyız.   Altyapı ve üstyapı sorunları büyük ölçüde aştığımız ilimizde sosyal projelere ağırlık vereceğiz.  Bugüne kadar olduğu gibi halkımızla kol kola girerek ilimizin güzelliklerine güzellikler eklemek istiyoruz. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum” Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.