Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca ve mahalle sakinleri ile Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın misafirlerine Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verirken mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi. Misafirlerinin taleplerini en kısa zamanda karşılayacaklarını söyleyen Başkan Cemal Akın nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette konuşma yapan Akın” Bartın Belediyesi olarak Başkan Vekillerim, Yardımcılarım, Meclis Üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımızla bundan sonrada emrinize amade olarak hizmetinizde olacağız. Muhtarlarımızla gerek karşılıklı ziyaretler gerekse 24 saat açık telefonumla her zaman iletişim ve istişare halinde olmaya devam edeceğiz. Mahalle ziyaretlerimiz de aralıksız sürecek. Bu çerçevede talep, öneri ve ihtiyaçlarınızı yerinde dinleyip en etkili şekilde çalışarak hizmet vermeye devam edeceğiz“ dedi.