Kurum ziyaretlerinde bulunarak talep ve önerileri dinleyen Başkan Cemal Akın, ziyaretlerine 112 Acil Çağrı Merkezi ile devam etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve İtfaiye Müdürü Mustafa Kanmaz eşlik etti. Ziyaretinde ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Enver Çayır ile bir araya gelen Akın çalışmalar hakkından bilgiler aldı. Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gezen Başkan Cemal Akın görevli personel ile selamlaşıp sohbet etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Kurum ve Kuruluşlarımızı çeşitli zamanlarda ziyaret ederek kendilerine belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor, istişarelerde bulunuyoruz. İhtiyaç duydukları her an Bartın Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu kendilerine belirtiyoruz. Bizleri misafir eden  değerli kurum müdürümüz ve personellerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.