Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kavaklı Yaşam Merkezinde açılan Hacer Öden’in usta öğreticisi olduğu tel kırma kursunu ziyaret etti.

Kursta eğitim gören bayanlarla sohbet ederek belediye ile ilgili talep ve önerilerini dinleyen Başkan Cemal Akın daha sonra kursta yapılan çalışmaları inceledi.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,  “Telkırma Bartın’ımızın bir mirasıdır. Bu mirasa sahip çıkmak bizim görevimizdir. Bartın Belediyesi olarak bizlerde Geleneksel El Sanatları Derneğimizin kurulmasına öncülük ederek bu mirasa sahip çıkmaya çalıştık. Ayrıca belediyemiz dışında kurulan diğer kurslara da ihtiyaç duydukları desteği vermeye gayret ettik. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekli desteği vermeye hazır ve emrinize amade olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum “dedi.