Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretlerine Davut Fırıncıoğlu Caddesi, Şadırvan Caddesi ve Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde devam etti. Kendisini hoş sohbet ile karşılayan esnaf ve vatandaşlara teşekkürlerini ileten Başkan Akın, “Vatandaşlarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz” dedi.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyesi Adayları Keramettin Şenkal, Semih Kaptan ve 25.Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Sezai Bilgin eşlik etti.