Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hatipler Köyü’nde kıraathane ziyaretlerinde bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ilçe, belde ve köylere gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerine Hatipler Köyü ile devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Dalkıran ve geçmiş dönem İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mükremin Uçar ile Hatipler Köyü’nde kıraathane ziyaretlerinde bulunan Akın köy sakinleri ile çay içip sohbet etti. Köy sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde ülke gündemine ait konular ve belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerin sonunda Başkan Cemal Akın köy sakinlerine göstermiş oldukları ilgi için teşekkür etti.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Kent merkezimizde olduğu gibi belde, köy ve ilçelerimizde de halkımızı ziyaret edip görüş ve önerileri dinliyorum. Bizler hizmetlerimizi Bartın’da yaşayan tüm vatandaşların istifade edebileceği şekilde gerçekleştiriyoruz.   Bu sebepten ötürü belde, köy ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri bizler için çok kıymetli. Bizleri ağırlayan değerli Hatipler Köyü sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.