Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile sohbet etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiğimiz Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’mizi ziyaret ettik. Ziyaretimizde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız’ı ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduk. “ dedi.