Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gecen Mahallesi’ne misafir olarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bartın İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan İbrahim Ataman’ın daveti üzerine Gecen Mahallesi’ne misafir oldu. Başkan Akın’a ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP İl Başkan Yardımcısı Aynur Yıldırım, Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin, TSO Meclis Başkan Yardımcısı ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefai Çalıkoğlu eşlik etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Gecen Mahallesi sakinleri ile sohbet ettik. İbrahim Ataman’a ve dostlarımıza misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.