Bulduğu her fırsatta esnafı ziyaret eden, esnafın yanında olduğunu belirten, dertlerini ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerine İskele Caddesi’nde devam etti.

İskele Caddesi’nde esnaflarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  talepleri dinleyip, çözüm için anında talimatlar verdi. Akın ziyareti esnasında esnaf ve vatandaşlara Bartın Belediyesi olarak yaptıkları, yapımı devam eden ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Esnaf ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan ve taleplerinin kısa sürede yerine getiriliyor olmasından dolayı  Başkan Cemal Akın’a teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Fırsat buldukça mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini ve taleplerini dinledik. Bizleri güleryüz ve hoş sohbetleri ile misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.