Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Piryancılar ve Hendekyanı Caddelerinde esnafları ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın esnaf ziyaretlerine Piryancılar ve Hendekyanı Caddelerinde devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başkan Cemal Akın, esnafların ve karşılaştığı vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Halkımızın düşünceleri bizler için çok değerli. Bu sebepten ötürü de gerek mahalle, gerek site gerekse esnafları ziyaret ederek vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz.  Hayata geçireceğimiz tüm projelerimizi yapmış olduğumuz bu istişarelerle ortaya çıkıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.