Ekşioğlu Sitesi Başkanı Ramazan Can ve site sakinleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları konuşuldu. Site sakinlerinin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Cemal Akın misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın mahallelerde belediye imkânları çerçevesindeki tüm ihtiyaçları süratle karşıladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında, “Ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Belediye olarak mahallelerimizin belediyemiz imkânları dâhilindeki tüm ihtiyaçlarını süratle karşılıyoruz. Bu çerçevede her zaman emirlerinize amade olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.