Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 90 yaş üstü hanımefendiler için düzenlenen doğum günü partisine katılarak mutluluklara ortak oldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Kavaklı Yaşam Merkezi’nde 90 yaşını aşan hanımefendiler için mahalle sakinleri tarafından düzenlenen doğum günü programına katıldı. Başkan Akın, düzenlenen etkinliğin ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemizin Kavaklı Yaşam Merkezi’nde 90 yaş üstü teyzelerimize sürpriz parti düzenlendi. Mahalle sakinlerince düzenlenen partide 94 yaşındaki Sabriye Özçelik, 91 yaşındaki Ruhsar Koldurak, 90 yaşındaki İrfan Öz ve Nadide Ağartan, 92 yaşındaki Sadıka Mancar, 93 yaşındaki Mualla Kabarık teyzelerimiz için düzenlenen “90’lıklar Partisi”nde anılar tazelendi. Partinin düzenlenmesi için emek veren tüm dostlara teşekkür ediyor, teyzelerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.