Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu aylık olağan toplantısına katıldı.

Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda bölgenin ihtiyaçları ve kalkınmasına ilişkin konular görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, ”Bartın, Zonguldak ve Karabük Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve TSO Başkanlarının katıldığı toplantıda Bölgemiz ve ilimiz için çok önemli konuları ele aldığımız BAKKA Toplantısını bu ay Zonguldak’ta gerçekleştirdik. Bölgemize en iyi şekilde hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantının ve toplantıda alınan tüm kararların bölgemiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.